Международен фестивал – конкурс „PLURAL+”

Инициативата на ООН Алианс на цивилизациите стартира второто издание на международния фестивал-конкурс „PLURAL+” Идеята на този проект, подкрепен от Международната организация по миграция, е да насърчи заснемането и представянето на кратки видеофилми, посветени на въпросите на миграцията и многообразието. Във фестивала могат да участват подрастващи и младежи на възраст от 9 до 25 години, като изпратят до 30 юни 2010 г. заснети от тях кратки видеофилми (с продължителност от 1 до 5 минути), в които изразяват мнения, споделят опит, правят предложения по въпросите на миграцията и интеграцията.
Информация относно условията за участие в конкурса, критериите за оценка, процедурата на селекция и награждаване и др. е публикувана на електронната страница www.unaoc.org/pluralplus.

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"