Събития

Обучение на връстници на тема: Превенция на рисково сексуално поведение, полово предавани болести и СПИН

Днес 11 февруари 2010г, екип обучители от клуб "Връстници обучават връстници" съвместно с Български Червен кръст - Шумен, МИКЦ Шумен, Общински здравен център и Регионална Инспекция за Опазване и Контрол на Общественото Здраве провеждат обучение с  ученици от СОУ"В. Левски", ПГОХХТ, ПГСАГ и ПГМ на тема  "Превенция на рисково сексуално поведение, полово предавани болести и СПИН".  
Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Екип от клуб "Връстници обучават връстници" работи на терен в зона три

Екип от млади доброволци от Клуб "Връстници обучават връстници" Шумен, работи със свои връстници за позитивна промяна в тях на нагласи и поведение по отношение на превенция на разпространението на ХИВ... За повече подробности кликнете ТУК!
Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
Клуб "Връстници обучават връстници"

С откриване на библиотека за устойчиво бъдеще НЧ "Бъдеще сега" започват FUTURE FRIENDLY феста в София

На 3 февруари 2010 г. под надслов FUTURE FRIENDLY фест в София отваря врати първата публична библиотека, даваща достъп до богата информация и специализирана литература за устойчиво споделено бъдеще. Библиотеката включва книги за творческо обучение и устойчиво развитие, както и материали, донесени от българската група от срещата на върха за климата в Копенхаген 2009 г.

Работилница за идеи: "Какво ще нарисуваш върху бъдещето?"

РАБОТИЛНИЦА ЗА ИДЕИ и FUTURE FRIENDLY FEST те питат: "Какво ще нарисуваш върху БЪДЕЩЕТО? Дано да имаш гениални идеи и енергия да ги реализираш, защото иначе няма да се срещнем... и все пак, ако мислиш, че можем да живеем Future Friendly, пробвай да участваш в първата по мащаба си и трета по ред Работилница за идеи!
КОГА и КЪДЕ: 12, 13 и 14 февруари 2010 в музея "Земята и хората" в София.
КАКВО Е РАБОТИЛНИЦАТА ЗА ИДЕИ? 70 броя идейни агента от цяла България, 3 дни, хиляди идеи, десетки реализирани проекти, необозримо количество вдъхновение, креативни техники и игри, подкрепа за проектите, които могат да променят света;

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content