Обяви

Международна конференция „Насърчаване на младежкото доброволчество”

ФПББ организира Международна конференция „Насърчаване на младежкото доброволчество” в София на 1-3 декември 2010 г. Конференцията е част от нашия проект „Европейска инициатива за солидарност” (www.youthvolunteering.org), който цели да насърчи културата на младежко доброволчество. Партньори са ни „Асоциация за връзки в общността”, Румъния и „Център за институционално развитие”, Македония, както и „Помощ за благотворителността”, Великобритания.

Национална младежка среща - Дряново - ПОКАНА

Уважаеми колеги с радост Ви съобщавам , че за трета поредна година Община Дряново в Партньорство с Младежки клуб "Българи" Организираме национална младежка среща. Тази година срещата се реализира по проект Младите Хора, местната власт и медиите - обединени в структурния диалог. Форумът ще се състои в три дена като сме предвиддили интересна и разчупена програма с много полезна информация. Ще обсъдим теми , които касаят пряко младите хора през 2010 година.

Национален младежки конкурс "Моят незабравим доброволчески спомен"

До 25 Май всички добротворци на възраст до 25 години могат да вземат участие със своя творба в първия по рода си Национален Младежки Литературен Конкурс “Моят незабравим доброволчески спомен”, организиран от Ученическото благотворително дружество към НГДЕК с подкрепата на много изявени организации и фирми. Част от наградите са: участие в приключенски лагер, книги, билети за театър, материали за художници, тениски и шапки и какво ли още не.
Автор: 
Маги назер
Година: 
2010
Източник: 
www.dobrovolci.ning.com
Пълен текст: 

Международен фестивал – конкурс „PLURAL+”

Инициативата на ООН Алианс на цивилизациите стартира второто издание на международния фестивал-конкурс „PLURAL+” Идеята на този проект, подкрепен от Международната организация по миграция, е да насърчи заснемането и представянето на кратки видеофилми, посветени на въпросите на миграцията и многообразието. Във фестивала могат да участват подрастващи и младежи на възраст от 9 до 25 години, като изпратят до 30 юни 2010 г.

‘FACE 2010′ търси статисти и дегизатори

От 8-ми до 11-ти юли 2010 г. в Белград, Сърбия, ще се състои ХХІІІ Европейска конвенция по първа помощ, в рамките на която, ще се проведе и Европейското състезание по първа помощ FACE 2010 –  единственото по рода си и най-престижно състезание по първа помощ на континента. Във връзка с това, започва процедура по набиране на хора, които да участват в подготовката на отбора като статисти и дегизатори.
Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Възможности за финансиране и обучение - март 2010

    • НОВО: BG161PO001/4.1-03/2010 Схема за подкрепа за прилагане на мерки за енергийна ефективност в общинската образователна инфраструктура на 178 малки общини Краен срок: 4 юни 2010 г, 16.00 ч.
Автор: 
МИКЦ Шумен
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Младежки дом - Враца обяви конкурс за кратък разказ "Сбъднати мечти"

СТАТУТ

1. Конкурсът се провежда в две възрастови групи:

Първа възрастова група – лица на възраст от 14 до 19 навършени години.

Втора възрастова група – лица от 20 до 25 години.

Автор: 
Милена
Източник: 
www.youth-house@abv.bg

НЦЕМПИ очаква нови проектни предложения по Програма за младежки дейности до 10 март 2010 г.

 

НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР „ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕЖКИ ПРОГРАМИ И ИНИЦИАТИВИ”
на основание чл. 5 от Наредбата за условията и реда за финансово подпомагане на младежки дейности и проекти на национално и регионално ниво и ПМС № 231 от 25 септември 2009 г.
ОБЯВЯВА
стартиране на процедура за набиране на проектни предложения
по Програма за младежки дейности 2008-2010 г.,

Най голямата младежка организация в България с нов сайт

Чудиш се какво да правиш през свободното си време? Не се чуди повече, решението е точно пред очите ти! Ела в сайта на най-голямата младежка организация по света и у нас. Ела в www.

Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Европейският младежки поп-рок конкурс "Сарандев" Добрич'2010 - регламент

Европейският младежки поп-рок конкурс "Сарандев" Добрич'2010 преминава в два етапа:
Първи етап - до 21 април 2010 г.
Заявки за участие и CD с демозаписи се приемат до 10.04.2010 г. Селекционна комисия /част от международното жури на конкурса/ прослушва демозаписите и допуска до 15 участника от всяка възрастова категория в конкурса за индивидуални изпълнители и до 10 в конкурса за нова българска авторска поп песен. Организаторите се задължават да уведомят допуснатите до Втория етап до 21.04.2010 година.

Автор: 
МИКЦ Добрич
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Добрич

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content