Нов портал за младежкия сектор

Екипът на дирекция „Младеж” към Министерството на образованието, младежта и науката има удоволствието да Ви покани на една виртуална разходка в новия си сайт на адрес http://youth.mon.bg, подготвен за нуждите на младежкия сектор в страната.

Сайтът разполага с обяви, покани, съобщения, информационни карета и други спотове за обмен на младежка информация. Страницата разполага с възможност за комуникация между регистриралите се организации в реално време чрез блог, включващ информация за реализирани проекти, младежки събития и коментари за младежката политика в страната.

Информационната страница разполага с регистър на младежките организации в страната с филтри, определящи териториалния обхват, полето на дейност, членове и доброволци на организациите. По този начин сдруженията и формированията ще могат да общуват и обменят полезна информация помежду си. Това ще спомогне за осъществяване на партньорства между сродни по дейност НПО-та и организации.

Регистрирането в сайта ще даде възможност на организациите да публикуват актуална информация, обяви за конкурси, обучения, семинари и младежки събития, както и да създадат собствен интерактивен профил в блог пространството.

Ще има и интерактивна галерия, в която организациите ще могат да качват снимки и кратки видеоклипове от събития с тяхно участие.
Информационният сайт ще съдържа линкове към различни международни и национални, както и неправителствени организации, работещи в младежкия сектор.

Благодарим Ви предварително за посещението на новата ни страница и се надяваме да се регистрирате. Вашата регистрация е важна за нас, за да стартираме един нов етап в нашето партньорство.

С уважение,
Екипа на дирекция „Младеж”

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"