Национална младежка среща - Дряново - ПОКАНА

Уважаеми колеги с радост Ви съобщавам , че за трета поредна година Община Дряново в Партньорство с Младежки клуб "Българи" Организираме национална младежка среща. Тази година срещата се реализира по проект Младите Хора, местната власт и медиите - обединени в структурния диалог. Форумът ще се състои в три дена като сме предвиддили интересна и разчупена програма с много полезна информация. Ще обсъдим теми , които касаят пряко младите хора през 2010 година.

От ТУК може да свалите покана за участие и форма за участие която трябва да изпратите до 1.06.2010 година на електронен Адрес youth_in_action@abv.bg.

Заедно с Вашите заявки очакваме и материалите , които ще представите,ако ще представите на младежката среща като : Доклади или резюмета на мултимедийните Ви презентации , които смятаме да включим в сборник, които да ви предоставим на срещщата.

Всякакви Въпроси можете да задавате на телефон 0878357607 или 0894050318

Поздрави Пламен Обрешков - Ръководител на Проекта и Председател на УС на Младежки клуб "Българи"

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"