Работилница за идеи: "Какво ще нарисуваш върху бъдещето?"

РАБОТИЛНИЦА ЗА ИДЕИ и FUTURE FRIENDLY FEST те питат: "Какво ще нарисуваш върху БЪДЕЩЕТО? Дано да имаш гениални идеи и енергия да ги реализираш, защото иначе няма да се срещнем... и все пак, ако мислиш, че можем да живеем Future Friendly, пробвай да участваш в първата по мащаба си и трета по ред Работилница за идеи!
КОГА и КЪДЕ: 12, 13 и 14 февруари 2010 в музея "Земята и хората" в София.
КАКВО Е РАБОТИЛНИЦАТА ЗА ИДЕИ? 70 броя идейни агента от цяла България, 3 дни, хиляди идеи, десетки реализирани проекти, необозримо количество вдъхновение, креативни техники и игри, подкрепа за проектите, които могат да променят света;

До сега:

Работилниците са част от проект „Future Friendly – трето поколение права на човека, ново поколение граждани“, финансиран от ЕЕА чрез ФРМС.

Какво ще правим по време на Работилницата?
През първите два дни ще участваме в общи сесиии за споделяне на идеи, работа в екипи и ще имаме възможност да се запознаем с други такива като теб, а и такива с опит, които вече са реализирали проекти в България и по света.
Последният ден от Работилницата е запазен за презентациите на узрелите и разработени идеи, някоя от които може да е ТВОЯТА!
Представяме го пред широк кръг гости и приятели, които могат да ти помогнат за реализирането им.
Въобще става въпрос за много идеи, интересни и стимулиращи сесии, отборна работа и дискусии, забавни почивки и игри, интересни хора, споделяне на опит, настроение и позитивна нагласа, полезни контакти и твоята идея!

Ако си сред избраните, ще чуеш и за две от най-големите програми за неформално образование - Международната Награда за Млади Хора в България и Junior Achievement и най-важното - как можеш да се включиш в тях.

Разходите ти, свързани с участие в събитието се поемат от НЧ Бъдеще сега. Не се колебай и попълни формата за участие, като ни разкажеш защо мислиш, че ще трябва да изберем тчоно теб, какво е нещото, което искаш да промениш и как смяташ да го нпаравиш? Хайде, крайният срок за кандидатсване е 03.02.2010

*За да се включиш в Работилницата трябва да си между 16 и 25 години и да имаш гениални или почти идеи, които ще направят света по-симпатично място за живеене.


РАБОТИЛНИЦАТА Е ЧАСТ ОТ ФЕСТА FUTURE FRIENDLY, който включва кино, дискусии, карнавал и събития, които са приятелски настроени към бъдещето, с една дума - устойчиви.

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"