Какви ресурси можем да публикуваме в СЕЛМИРА?

"Знанието е силно, само когато е споделено", гласи текста на древна мъдрост издълбана в скалата. Днес не е необходимо да дълбаем с длето в камъка. Никога преди това не е било толкова лесно да се споделя знанието, информацията... и добрата новина. Всичко, от което имаме нужда са искрената увереност, че да споделяш е полезно и няколко кликвания с мишката. Винаги, когато пожелаете да споделите вашия опит, добрите резултати и позитивното послание от вашата инициатива, проект, акция или кампания за по-добър свят... можете да го направите като изпратите полезни материали в СЕЛМИРА.

Какво точно можете да публикувате в СЕЛМИРА:

  • Полезни РЕСУРСИ, които са РЕЗУЛТАТ от вашата  работа - публикации, клипове, обучителни материали, брошури, дипляни, постери, картички, презентации
  • Ресурси, които са подпомогнали вашата работа - работни документи, таблици, списъци, контакти
  • Линкове към уебсайтове на инициативи, проекти, кампании или конкурси
  • Обяви за събития, на които искате да поканите повече хора
  • Въпроси и запитвания за ресурси, от които самите вие се нуждаете и не можете сами да откриете

ВАЖНО е информацията, която споделяте да бъде достоверна и да съдържа полезна информация, която може да подпомогне работата на други екипи или организации.

За да публикувате ресурс или информация в СЕЛМИРА вие можете

  • да ги изпратите в прикачен файл на е-мейл: za@selmira.net
  • или да се регистрирате от ТУК и да ги публикувате самостоятелно на сайта на СЕЛМИРА

И в двата случай, споделените от вас ресурси ще бъдат допълнително форматирани и класирани и оторизирани от уеб редактора на СЕЛМИРА.

Ако вие или вашата организация споделите 20 или повече полезни ресурса в рамките на една календарна године, то вие ще получите СЕРТИФИКАТ за пълноправно членство в Солидарната общност на СЕЛМИРА и ще имате достъп до допълнителните услуги на СЕЛМИРА, както и специален профил на организацията на сайта на СЕЛМИРА.

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"