ПРОГРАМА на фестивал на младежкия социален театър «АГОРА»

От 26-ти до 28-ми юни над 150 младежи от цяла България ще се съберат в София, за да вземат участие във втория национален фестивал на социалния театър „АГОРА”. Фестивалът ще бъде истински арт-маратон, тъй като в рамките на 3 дни на сцената на читалище „Славянска Беседа” в столицата ще бъдат показани цели деветнайсет форум театрални представления. Младежите, на възраст от 13 до 25 години, ще търсят с помощта на публиката алтернативни начини за разрешаване на ежедневните си проблеми. Домашното насилие, агресията в училище, екологията и човешките взаимоотношения са едни от най-често срещаните теми, разработени в представления по истински случки, преживени от участниците в театрално-дискусионните групи. „Ярост”, „Адреналин” и „Между шамарите” са заглавията на три от деветнайсетте спектакъла, които ще представят младите българи от София, Благоевград, Гоце Делчев, Горна Оряховица, Велико Търново, Търговище и Златоград.

Вторият фестивал на младежкия социален театър „АГОРА” ще бъде открит на 26-ти юни с пресконференция и кръгла маса с начало 14:00 в залата на читалище “Славянска Беседа” на ул. Г.С. Раковски 127.

Автор: 
Театър ЦВЕТЕ
Източник: 
http://www.theatretsvete.org/
Пълен текст: 

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"