Неформално образование

Пътеводител за успешна криера

Работно помагало "Пътеводител за успешна кариера" е насочено към ученици, студенти и младежи, които планират своето бъдеще, както в професионален, така и в личностен план. en.calameo.com/read/0001926987541a325b040  . Упражненията, които са използвани в изданието са популярни в практиката на кариерното консултиране.
Автор: 
Таня Терзийска-Кунева
Година: 
2010
Източник: 
Selfinvest

Образователна игра "Активил"

 Сдружение „Младежки алианс – Варна” създаде он-лайн игра. Играта се казва „Активил” и можете да я намерите на адрес: http://activille.yav-bg.org/. Активил е платформа базирана на идеята за неформално образование и е насочена към деца на възраст между 12 и 15 години.

Автор: 
Сдружение "Младежки алианс-Варна"
Година: 
2010
Източник: 
Сдружение "Младежки алианс-Варна"

Най-често задавани въпроси на интервю за работа

Каква информация всъщност иска да получи интервюиращия. Не забравяйте, когато сте на интервю, да се поставите на мястото на работодателя и да мислите какво би могло да се крие зад всеки от въпросите, които ви задават. 1. Разкажете ми за себе си ... Работодателят иска набързо да получи представа, както за образованието и миналия Ви опит, така и за това какъв човек сте, както и колко добре "продавате" себе си и своите способности. Недейте да се отклонявате от съществените неща.
Автор: 
JobTiger.bg
Година: 
2010
Източник: 
JobTiger.bg

Имидж и интернет

Нарастващата роля на социалните мрежи и навлизането на онлайн пространството в личния живот на хората кара човек да се замисля не само за първото впечатление, което оставя по време на запознанство, но и какво знаят за него бизнес партньори, работодатели и клиенти от имиджа му в интернет.

Автор: 
МИКЦ Шумен
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content