Предлагаме Ви обучителните материали от програма “Знания, успех, промяна”

Предлагаме Ви обучителните материали, които сме използвали в програма “Знания, успех, промяна” през 2003 г. в регион Варна.

Всеки един модул съдържа: 

 • Обучителен план – това е материалът, в който са разработени целите, представено е съдържанието на отделните обучителни сесии, времето за изпълнение на различните задачи, методите на работа, както и използваните допълнителни материали. 

       План на Модул 1

       План на Модул 2  

       План на Модул 3  

       План на Модул 4

       План на Модул 5

 • Обучителни материали:
  - Материали за шрайбпроектор – това са разработените материали, с помощта на които обучителите правят двоите презентации.
  - График на модула и обучителни цели – това е материалът, който описва начина по който модулът е представен на участниците в съответствие с предварително поставените и представените на участниците цели.
  - Печатни материали – това са главните теми на обучението, разработени за целите на програмата, които дават нови знания на участниците в програмата.
  - Учебен дневник – това е пространството, отделено за рефлексия на участниците, където те да могат да запишат най-важните неща за тях от всеки обучителен ден.
  - Учебно помагало – това всъщност е работната тетрадка, в която участниците работят по време на обучението, прилагйки на практика получените нови знания и умения.

       Обучителни материали Модул 1

       Обучителни материали Модул 2

       Обучителни материали Модул 3

       Обучителни материали Модул 4

       Обучителни материали Модул 5

Автор: 
Фондация "Работилница за граждански инициативи"
Година: 
2003
Източник: 
Фондация "Работилница за граждански инициативи"

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"