Публикация

Колелото- полезно и приятно

Ако си мислите, че запазването на хубавата фигура се постига с цената на дълги упражнения във фитнеса, дълбоко се лъжете. Има и много по-приятен начин, който обаче често се пренебрегва.

Автор: 
klara92
Година: 
2010
Източник: 
http://www.dolceta.eu/bulgaria/Mod5/spip.php?rubrique116

Пътеводител за успешна криера

Работно помагало "Пътеводител за успешна кариера" е насочено към ученици, студенти и младежи, които планират своето бъдеще, както в професионален, така и в личностен план. en.calameo.com/read/0001926987541a325b040  . Упражненията, които са използвани в изданието са популярни в практиката на кариерното консултиране.
Автор: 
Таня Терзийска-Кунева
Година: 
2010
Източник: 
Selfinvest

Национален младежки конкурс "Моят незабравим доброволчески спомен"

До 25 Май всички добротворци на възраст до 25 години могат да вземат участие със своя творба в първия по рода си Национален Младежки Литературен Конкурс “Моят незабравим доброволчески спомен”, организиран от Ученическото благотворително дружество към НГДЕК с подкрепата на много изявени организации и фирми. Част от наградите са: участие в приключенски лагер, книги, билети за театър, материали за художници, тениски и шапки и какво ли още не.
Автор: 
Маги назер
Година: 
2010
Източник: 
www.dobrovolci.ning.com
Пълен текст: 

Най-често задавани въпроси на интервю за работа

Каква информация всъщност иска да получи интервюиращия. Не забравяйте, когато сте на интервю, да се поставите на мястото на работодателя и да мислите какво би могло да се крие зад всеки от въпросите, които ви задават. 1. Разкажете ми за себе си ... Работодателят иска набързо да получи представа, както за образованието и миналия Ви опит, така и за това какъв човек сте, както и колко добре "продавате" себе си и своите способности. Недейте да се отклонявате от съществените неща.
Автор: 
JobTiger.bg
Година: 
2010
Източник: 
JobTiger.bg

Как да оценим и да предоговаряме предложение за работа

Предоговарянето на предложение за работа е трудно за много кандидати, тъй като трябва точно да се дефинират очакванията спрямо работодателя по отношение на възнаграждения и условия. Целта, от една страна, е да не сме прекалено взискателни и смели в исканията си, а от друга - да не се подценяваме.

Как да се справите с тази задача:

Автор: 
JobTiger.bg
Година: 
2010
Източник: 
JobTiger.bg

Как да общуваме ефективно - асертивното поведение

            Асертивното поведение

Автор: 
Мария Няголова - обучител
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Добрич

Как да напуснем работа

Oткакто наскоро започна да се говори за края на кризата (в международен аспект) много хора дават индикации, че вече се оглеждат за нова работа, изчаквайки малко по-голяма стабилност на пазара на труда.

Автор: 
www.jobtiger.bg
Година: 
2010
Източник: 
http://www.jobtiger.bg

Имидж и интернет

Нарастващата роля на социалните мрежи и навлизането на онлайн пространството в личния живот на хората кара човек да се замисля не само за първото впечатление, което оставя по време на запознанство, но и какво знаят за него бизнес партньори, работодатели и клиенти от имиджа му в интернет.

Автор: 
МИКЦ Шумен
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content