Интернет и технологии

Имидж и интернет

Нарастващата роля на социалните мрежи и навлизането на онлайн пространството в личния живот на хората кара човек да се замисля не само за първото впечатление, което оставя по време на запознанство, но и какво знаят за него бизнес партньори, работодатели и клиенти от имиджа му в интернет.

Автор: 
МИКЦ Шумен
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Как да имаме повече коментари на блога си

Всеки блогър прекрасно знае, че популярността на неговия блог се определя от няколко фактора. Колко често, добре и професионално пише и колко човека четат и коментират в блога му.

Автор: 
НЧ "Бъдеще сега"
Източник: 
Future Freindly

Бъди он-лайн, бъди активен - Интернет за младежка активност

Клипчето е създадено от доброволчески екип на ЗАЕДНО с финансовата подкрепа на програма “Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.

Автор: 
Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие"
Година: 
2008
Източник: 
Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие"
Видео: 

"Бъди он-лайн, бъди активен - стратегическо ползване на Интернет за младежка активност

Книгата е издадена от Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие" с финансовата подкрепа на програма “Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.

Автор: 
Екип на Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие"
Година: 
2008
Източник: 
Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие"
Пълен текст: 

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content