Работа в мрежа

Как да имаме повече коментари на блога си

Всеки блогър прекрасно знае, че популярността на неговия блог се определя от няколко фактора. Колко често, добре и професионално пише и колко човека четат и коментират в блога му.

Автор: 
НЧ "Бъдеще сега"
Източник: 
Future Freindly

Future Friendly - Мрежа на ентусиастите, които искат да създават света, а не просто да го консумират!

Проектът "FutureFriendly - Трето поколение права на човека – ново поколение граждани" е продукт на желанието ни за развитие на истинско гражданско общество.

Финансирани от EEA Grants, чрез Фондация за реформа в местното самоуправление, с партньори Фондация Пайдея и Islandic Human Rights Center, в продължение на 12 месеца ще работим по посока на:

Автор: 
Народно читалище "Бъдеще сега"
Източник: 
http://www.gudevica.org

Национална мрежа - Граждани на Европа

Тук може да намерите информация за три годишната ни дейност със страхотните ни партньори -СНЦ "Театър Цвете" гр.София , благодарение на които бяхме участници в най- добрия Младежки проект за 2007 год.: "Национална мрежа от Младежки театрално дискусионни клубове Граждани на Европа", който беше финансиран от Тръст за Гражданско общество в Централна и Източна Европа.

Автор: 
Светла Бонева
Година: 
2009
Източник: 
Младежки театрално - дискусионен клуб"Граждани на Европа"
Пълен текст: 

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content