Вестник / Списание

Бюлетин "Независим живот"

В бюлетина на Център за независим живот, който излизаше веднъж месечно, ще намерите информация, свързана с работата на организацията и живота на българите с увреждания, както и любопитни факти и интересни истории за известни и не толкова известни хора. На страниците на изданието ще разберете какво мислят за интеграцията, различието, толерантноста, равнопоставеността на хората и за още някои други неща интересни персони като Рашко Маденов, Мая Новоселска, танцьорите Дейвид Лок и Педро Макадо, Христо Гърбов, Стефан Цанев и др.

Автор: 
Център за независим живот
Източник: 
Центъра за независим живот – София

Скаутски весник

Това е официалният вестник на "Организацията на Българските Скаути. В него можете да намерите актуална информация за организацията, за клубовете, изявите на скаутите у нас и в чужбина, както и много друга полезна информация.

Автор: 
Организацията на Българските Скаути
Източник: 
МИКЦ Плевен

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content