Доброволчество

Национален младежки конкурс "Моят незабравим доброволчески спомен"

До 25 Май всички добротворци на възраст до 25 години могат да вземат участие със своя творба в първия по рода си Национален Младежки Литературен Конкурс “Моят незабравим доброволчески спомен”, организиран от Ученическото благотворително дружество към НГДЕК с подкрепата на много изявени организации и фирми. Част от наградите са: участие в приключенски лагер, книги, билети за театър, материали за художници, тениски и шапки и какво ли още не.
Автор: 
Маги назер
Година: 
2010
Източник: 
www.dobrovolci.ning.com
Пълен текст: 

Най голямата младежка организация в България с нов сайт

Чудиш се какво да правиш през свободното си време? Не се чуди повече, решението е точно пред очите ти! Ела в сайта на най-голямата младежка организация по света и у нас. Ела в www.

Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Екип от клуб "Връстници обучават връстници" работи на терен в зона три

Екип от млади доброволци от Клуб "Връстници обучават връстници" Шумен, работи със свои връстници за позитивна промяна в тях на нагласи и поведение по отношение на превенция на разпространението на ХИВ... За повече подробности кликнете ТУК!
Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
Клуб "Връстници обучават връстници"

Тренировка на Младежкия Авариен Екип по оказване на Първа Долекарска Помощ

Извличане на пострадал от автомобил и оказване на Първа Помощ.
Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
БЧК Шумен
Видео: 

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content