Управление на НПО

Най голямата младежка организация в България с нов сайт

Чудиш се какво да правиш през свободното си време? Не се чуди повече, решението е точно пред очите ти! Ела в сайта на най-голямата младежка организация по света и у нас. Ела в www.

Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Как да регистрираме НПО

Покрай основаването на фондация „Отворени проекти„ преминахме по процедурата за създаване на юридическо лице с нестопанска цел. Тъй като бих искал да помогна за създаването на още няколко подобни формирования, този текст има за цел да улесни тяхната регистрация.

Също така и самата природа на тези юридически лица е такава, че те често не могат да си позволят излишни разходи в самото си начало, а целите, които си поставят понякога наистина си заслужават, аз бих искал да се опитам да опиша процеса с надежда да помогна на тези, които биха искали, но не знаят как точно.

Автор: 
Пейо Попов
Година: 
2006
Източник: 
Future Friendly

Как да разработим маркетингова стратегия

Фирмите използват 2 ключови процеса, за да очертаят своето бъдеще – стратегическо планиране и маркетинговия процес.

Автор: 
НЧ "Бъдеще сега"
Година: 
2009
Източник: 
www.futurefriendly.bg

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content