Рекламни материали

Национален младежки конкурс "Моят незабравим доброволчески спомен"

До 25 Май всички добротворци на възраст до 25 години могат да вземат участие със своя творба в първия по рода си Национален Младежки Литературен Конкурс “Моят незабравим доброволчески спомен”, организиран от Ученическото благотворително дружество към НГДЕК с подкрепата на много изявени организации и фирми. Част от наградите са: участие в приключенски лагер, книги, билети за театър, материали за художници, тениски и шапки и какво ли още не.
Автор: 
Маги назер
Година: 
2010
Източник: 
www.dobrovolci.ning.com
Пълен текст: 

Кампания анти-насилие над децата

ВИЖ ГИ

Макар раните, синините и следите от бой по мен да са невидими. Не ги показвам, защото близките ми ме научиха да крия страданието си. Знам, вината беше моя, така ме наказваха.

АКО ЗНАЕШ ИЛИ ПОДОЗИРАШ, ЧЕ ДЕТЕ В СЕМЕЙСТВО Е ЖЕРТВА НА НАСИЛИЕ, МОЖЕШ ДА МУ ПОМОГНЕШ!

Автор: 
Институт по социални дейности и практики /ИСДП/
Година: 
2009
Източник: 
Институт по социални дейности и практики /ИСДП/

Скаутски весник

Това е официалният вестник на "Организацията на Българските Скаути. В него можете да намерите актуална информация за организацията, за клубовете, изявите на скаутите у нас и в чужбина, както и много друга полезна информация.

Автор: 
Организацията на Българските Скаути
Източник: 
МИКЦ Плевен

Фондация "Надежда за малките" - брошура

Фондация “Надежда за малките” е юридическо лице с нестопанска цел и извършва дейността си в обществена полза. Фондацията работи за ускоряване на процеса на деинституционализация чрез развиване на алтернативни социални услуги за деца.

Автор: 
Фондация “Надежда за малките”
Източник: 
Фондация “Надежда за малките”

Рекламна картичка на младежка организация - ЗАЕДНО

Автор: 
Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие"
Година: 
2009
Източник: 
Фондация "ЗАЕДНО - общуване за подкрепа и развитие"

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content