Презентация

Как работихме по време на семинара “Приятелство, любов, секс”

Съдържание: 1) Загряващо упражнение: Участниците са седнали в кръг един до друг.Задачата беше за най-кратко време да се подредят по азбучен ред., макар и непознати, в рамките на 3 мин. Участниците се подредиха по правилния начин. Последваха въпроси: Лесно ли се случи това? Какво е тяхното настроение, как се чувства всеки един от тях в непознатата група. 2. Запознаване „Човече"
Автор: 
Мария Няголова - психолог
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Добрич

Младежи със специални потребности на международен младежки обмен

За първи път младежи с увреждания от Хасково и Димитровград, доброволци на Клуб ЮНЕСКО и Младежкия информационно-консултантски център – Хасково заминават от 13 до 21 февруари за участие в Международен младежки обмен в гр. Норуич - Англия.

Автор: 
Клуб ЮНЕСКО
Източник: 
МИКЦ Хасково

Обучителни материали по правата на човека

Обучителни материали от семинар "Прилагане на международните и националните стандарти за защита на свободата на словото”, 17-18 декември 2009 г.

"Наръчник по свобода на изразяване", Бойко Боев, Красимир Кънев, Полина Русинова, БХК, декември 2009

Автор: 
Български хелзински комитет
Година: 
2009
Източник: 
Български хелзински комитет

Българският неправителствен сектор в контекста на развитие

Автор: 
Фондация "Работилница за граждански инициативи"
Година: 
2004
Източник: 
Фондация "Работилница за граждански инициативи"
Пълен текст: 

Future Friendly - Мрежа на ентусиастите, които искат да създават света, а не просто да го консумират!

Проектът "FutureFriendly - Трето поколение права на човека – ново поколение граждани" е продукт на желанието ни за развитие на истинско гражданско общество.

Финансирани от EEA Grants, чрез Фондация за реформа в местното самоуправление, с партньори Фондация Пайдея и Islandic Human Rights Center, в продължение на 12 месеца ще работим по посока на:

Автор: 
Народно читалище "Бъдеще сега"
Източник: 
http://www.gudevica.org

Национална мрежа - Граждани на Европа

Тук може да намерите информация за три годишната ни дейност със страхотните ни партньори -СНЦ "Театър Цвете" гр.София , благодарение на които бяхме участници в най- добрия Младежки проект за 2007 год.: "Национална мрежа от Младежки театрално дискусионни клубове Граждани на Европа", който беше финансиран от Тръст за Гражданско общество в Централна и Източна Европа.

Автор: 
Светла Бонева
Година: 
2009
Източник: 
Младежки театрално - дискусионен клуб"Граждани на Европа"
Пълен текст: 

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content