Здраве и хармония

Колелото- полезно и приятно

Ако си мислите, че запазването на хубавата фигура се постига с цената на дълги упражнения във фитнеса, дълбоко се лъжете. Има и много по-приятен начин, който обаче често се пренебрегва.

Автор: 
klara92
Година: 
2010
Източник: 
http://www.dolceta.eu/bulgaria/Mod5/spip.php?rubrique116

Как работихме по време на семинара “Приятелство, любов, секс”

Съдържание: 1) Загряващо упражнение: Участниците са седнали в кръг един до друг.Задачата беше за най-кратко време да се подредят по азбучен ред., макар и непознати, в рамките на 3 мин. Участниците се подредиха по правилния начин. Последваха въпроси: Лесно ли се случи това? Какво е тяхното настроение, как се чувства всеки един от тях в непознатата група. 2. Запознаване „Човече"
Автор: 
Мария Няголова - психолог
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Добрич

Ти си това, което ядеш!

Ако тази максима е вярна излиза, че повечето от нас са прасета.

Автор: 
Силва Дончева
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

Обучение на връстници на тема: Превенция на рисково сексуално поведение, полово предавани болести и СПИН

Днес 11 февруари 2010г, екип обучители от клуб "Връстници обучават връстници" съвместно с Български Червен кръст - Шумен, МИКЦ Шумен, Общински здравен център и Регионална Инспекция за Опазване и Контрол на Общественото Здраве провеждат обучение с  ученици от СОУ"В. Левски", ПГОХХТ, ПГСАГ и ПГМ на тема  "Превенция на рисково сексуално поведение, полово предавани болести и СПИН".  
Автор: 
Пламен Петров
Година: 
2010
Източник: 
МИКЦ Шумен

ВАЖНО е да знаете, че всички ресурси, които вие лично публикувате в СЕЛМИРА или изпращате по е-мейл, за да бъдат публикувани от ваше име, ще бъдат достъпни за ползване от другите потребителина СЕЛМИРА под лиценз Криейтив Комънс 2.5 (Creative Commons 2.5) -"Признание-Споделяне на споделеното 2.5"

Syndicate content